Oproep: Fotografen gezocht!
Vind je het leuk om foto's te maken voor/tijdens/na wedstrijden van SC Heerenveen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen namelijk deze foto's van jou hier gaan publiceren! Interesse of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via contact@supporterswereld.nl

sc Heerenveen niet langs effectief ADO
© SupportersWereld.nl
© SupportersWereld.nl
Datum: 23-02-2020  Bron: sc-heerenveen.nl
sc Heerenveen is er zaterdagavond niet in geslaagd thuis ADO Den Haag te verslaan. Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer, maar toch keken de Friezen voor rust tegen een 0-2 achterstand aan. De Friezen knokten zich terug en kwamen via een magistrale goal van Alen Halilovic langszij, maar de genadeklap bleef uit (2-2).

Met nog zeven minuten op de klok tot aan de rust, werkte Rodney Kongolo de bal uit een vrije trap van John Goossens op ongelukkige wijze achter Filip Bednarek (0-2). Terwijl sc Heerenveen heer en meester was en ADO de bus parkeerde, ging de club uit de hofstad wl met twee doelpunten verschil aan de leiding. Met een rake vrije trap had Goossens de bezoekers op voorsprong gezet (0-1). Effectief en tegen de verhouding in, maar niet verboden.

In de slotseconde van de eerste helft zette Joey Veerman met een geplaatst schot in de verre hoek de aansluitingstreffer op het scorebord (1-2). Na die meevaller kwamen de verhoudingen na rust nog verder uiteen te liggen. ADO verdedigde met tien man de voorsprong en loerde op een uitbraak, terwijl sc Heerenveen de gelijkmaker zocht. Omdat die ondanks kleine en grote kansen vooreerst uitbleef, ging de ploeg en trainer Johnny Jansen steeds meer risico nemen.

In de kruising
Met Runar Espejord en Halilovic als invallers en eerder al Rami Hajal, hoopte Jansen de gelijkmaker te forceren. Die kwam er, en hoe. Halilovic draaide de bal uit stand op sublieme wijze in de kruising (2-2). Met nog tien minuten officile speeltijd op de klok ging sc Heerenveen vol voor de winst. Chidera Ejuke, Hajal, Espejord n Veerman kregen mogelijkheden op de winnende treffer, maar alle vier kroonden zij zich niet tot matchwinner.
NUjij MSN Reporter Twitter Facebook Google Bookmark
Gerelateerd nieuws.
Jansen kiest voor zelfde elf tegen VVV-Venlo
Kevin Blom leidt thuiswedstrijd tegen VVV Venlo
sc Heerenveen in eerste helft langs Fortuna
Jansen over Fortuna en keuzes maken Mooi toch
sc Heerenveen huurt kersvers Brighton-speler Van Hecke

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Volgende wedstrijd
SC Heerenveen  VS  VVV-Venlo
Meer info

Stand
Pos.  
Club
W  
P
1.  
SC Heerenveen
2  
6
2.  
Ajax
2  
6
3.  
PSV Eindhoven
2  
6
4.  
Vitesse
2  
6
5.  
VVV-Venlo
2  
4
6.  
FC Twente
2  
4
7.  
Feyenoord
2  
4
8.  
Willem II
2  
3
9.  
FC Groningen
2  
3
10.  
Heracles
2  
3
11.  
AZ Alkmaar
1  
1
12.  
FC Utrecht
1  
1
13.  
PEC Zwolle
2  
1
14.  
FC Emmen
2  
0
15.  
ADO Den Haag
2  
0
16.  
Sparta Rotterdam
2  
0
17.  
Fortuna Sittard
2  
0
18.  
RKC Waalwijk
2  
0