Jansen kijkt uit naar duel met FC Twente: Het wordt een mooi gevecht
Datum: 24-09-2021  Bron: sc-heerenveen.nl
Na de midweekse speelronde tegen Feyenoord staat sc Heerenveen zondag alweer de volgende uitdaging te wachten. FC Twente komt op bezoek in het Abe Lenstra stadion. De ploeg met onder andere oud-speler Michel Vlap won de laatste drie wedstrijden. “Twente heeft een goed collectief. Het wordt gewoon weer een mooi gevecht”, zei Johnny Jansen vrijdagmiddag tijdens het persmoment.

Zowel FC Twente als sc Heerenveen behaalden dit seizoen tien punten. De onderlinge ontmoeting belooft dan ook interessant te worden. “Twente heeft een plan hoe ze willen voetballen. Ze knokken en strijden met elkaar. Dat is een enorme kwaliteit. Een aantal wedstrijden hebben ze in de laatste minuten beslist. Dat zegt wel iets over de mentaliteit van die ploeg. Ik verwacht twee teams die gewaagd zijn aan elkaar.”

Jansen kan zondag zelf over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Rami Kaib keert terug van een blessure en ook Rodney Kongolo staat inmiddels weer op het trainingsveld. Voor laatstgenoemde komt de wedstrijd echter nog te vroeg. Over de opstelling wilde Jansen verder nog niets kwijt. “Morgen staat er eerst nog een training op het programma. De groep is goed uit de wedstrijd met Feyenoord gekomen. Ik vind dat we in die wedstrijd goede dingen hebben laten zien, maar er zijn ook dingen die beter moeten. In de top gaat het steeds meer over intensiteit. Daar willen wij ook naartoe.”

De wedstrijd staat zondag in het teken van de opening van de Riemer- en Foppe-tribunes. Ook voor trainer Johnny Jansen is dit een bijzonder moment. “Ik vind dit echt geweldig. Deze mannen verdienen dat gewoon. Zij zitten achter het succes dat de club jarenlang heeft gekend. Riemer en Foppe hebben zoveel betekend voor de club en verdienen daar uiteraard alle credits voor. Ik ben heel erg blij dat dit gaat gebeuren.”
NUjij MSN Reporter Twitter Facebook Google Bookmark
Gerelateerd nieuws.
Stevanovic schiet sc Heerenveen naar volgende ronde
Henk Veerman keert terug in de basis tegen AFC
Zure nederlaag in Utrecht
Het is nog maar de vraag wie er allemaal bij zijn
SC Heerenveen neemt volle buit mee uit Zwolle

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Volgende wedstrijd

SC Heerenveen  VS  Vitesse

Meer info

Stand
Pos.  
Club
W  
P
1.  
Ajax
10  
25
2.  
PSV Eindhoven
10  
21
3.  
FC Utrecht
10  
20
4.  
Feyenoord
9  
19
5.  
Willem II
10  
18
6.  
Vitesse
10  
16
7.  
FC Twente
10  
15
8.  
NEC Nijmegen
10  
14
9.  
SC Heerenveen
10  
13
10.  
Go Ahead Eagles
10  
13
11.  
AZ Alkmaar
9  
12
12.  
Cambuur
10  
12
13.  
Heracles
9  
10
14.  
RKC Waalwijk
10  
10
15.  
FC Groningen
10  
10
16.  
Fortuna Sittard
9  
9
17.  
Sparta Rotterdam
10  
7
18.  
PEC Zwolle
10  
4